Produsele noastre

Produsele noastre

Postat de:
Oferim cartușe de toner pentru imprimantă laser, cartuș de toner pentru copiatoare, cartușe cu jet de cerneală și panglici de transfer termic.

Oferim cartușe de toner pentru imprimantă laser, cartuș de toner pentru copiatoare, cartușe cu jet de cerneală și panglici de transfer termic. Modelele acoperă utilizarea în diverse branduri internaționale, inclusiv HP, CANON, SAMSUNG, XEROX, LEXMARK, BROTHER, DELL etc. Produsele noastre sunt comercializate la unități guvernamentale, bănci, institute de învățământ, companii multinaționale, magazine mari și diverși utilizatori finali.

Avem o echipă de producție internă care are capacitățile complete de cercetare și design pentru produsele Cartușelor de toner. Folosim management eficient și măsuri stricte de control cu profesioniștii și inginerii noștri din Europa și Asia. Acest lucru ne dă controlul deplin asupra liniei noastre de producție și ne asigură că calitatea produselor și a serviciilor respectă standardele de vârf ale industriei. Fiind furnizor de rădăcină, suntem în măsură să ofere prețuri foarte competitive pe piață pentru clienții noștri din întreaga lume, cu satisfacții în mod constant clienții mari.

Scroll